Sports

Een directe methodiek om het ultieme uit elke sporter te halen en je sportprestatie in korte tijd naar een hoger niveau te tillen!!

Lichaam- en wilskracht, pure focus, uiterste concentratie, intentie, snelle revalidatie, optimisme, winnen, snel herstel, voor teams of individueel.

In de powersessie wordt door middel van het trainen van het onderbewustzijn (de plek waar alle automatismen/patronen liggen opgeslagen) je geleerd om het maximale uit jezelf te halen zodat je technisch‐tactische kwaliteiten nog beter tot zijn recht komen. Dat zorgt voor verbetering van je prestatie. Vanuit een toestand van diepe ontspanning waarbij contact wordt gemaakt met het onderbewuste. De powersessie is hét geheime middel die het verschil maakt!

De powersessie kan voor werkelijk alle sporten gebruikt worden: golf, voetbal, wielrennen, tennis, zwemmen, schaatsen, basketbal, volleybal, turnen, paardensport, atletiek, boksen en andere gevechtsporten, biljart. Het trainen van het onderbewustzijn wordt meer en meer toegepast in de topsport en is nu voor iedereen bereikbaar.

Na het plannen van de krachtige powersessie ontvang je het aanmeldingsformulier. Deze mail je ingevuld terug. Draag tijdens de powersessie comfortabele kleding waar je je prettig in voelt. De powersessie duurt een uur en een kwartier. Het tarief bedraagt EUR 80,- per powersessie (incl. 21% BTW).

Touch your matrix

Touch your matrix