QP Middag

Wil jij ook ervaren hoe eenvoudig het is om met het veld te werken en zo oude dingen los te maken en op te ruimen, en te vragen om de nieuwe impulsen voor jou leven.

Een manier van werken die zorgt voor verwerking, ontspanning, bewustzijn, acceptatie, beweging en verandering op alle niveaus en alle gebieden! Op de meest eenvoudig wijze belemmerende spanningsvelden uit je systeem te ontladen. De onbewust blokkerende emotie losmaken en laten verwerken. We doorlopen deze middag alle onderdelen van de Quantum Personal methode.


Een methode die zich direct richt op de bron waaruit alles ontstaat, bij een QP sessie maak je verbinding met de krachtigste bron van informatie die er bestaat. Quantum Personal is zo effectief omdat het werkt vanuit je ware ik en niet vanuit je verstand. Via je ware ik kun je je verbinden met alle kennis en informatie die er is. Je bevind je in de leegte en gebruikt de daarin aanwezige creĆ«rende kracht.  

Joost is opgeleid in Touch of Matrix, NLP, Familieopstellingen, Psych-K, Hypnose en de Love Method. Sessies en workshops worden gegeven in diverse plaatsen in Nederland en BelgiĆ«,  

Je bent van harte welkom om erbij te zijn deze middag!