Ervaringen

Na mijn eerste sessie voelde ik al zeer veel verschil. Ik kan nu veel gemakkelijker andere keuzes maken dan voorheen. Het komt nu vanzelf… vanuit mezelf.
Hierdoor reageert mijn omgeving anders en ervaar ik een fijne synchroniciteit in mijn leven.
Door regelmatig met het aangeboden werkmateriaal aan de slag te gaan kan ik op moeilijkere dagen mezelf snel weer naar de door Joost aangeleerde ‘staat van zijn’ brengen.
Elke sessie is anders en een aanvulling op het ‘werk’ uit vorige sessies.
Ik heb veel dankbaarheid voor de hulp en ondersteuning die Joost mij heeft gegeven.
Valerie
I began my work with Joost because I want to change some of my professional and personal behaviors. I was living a transition time in my work and the sessions gave me the strength to deal with the situation and to help me go ahead with the changes. I feel free, happy and ready to go on with my plans. Quantum Personal is really powerful! Thanks Joost!
Angela Vega.

Joost’s method changed my life!
Since I started to have therapy session with him my life changes a lot: I had courage to quit my job that I did not like anymore and looked for my purpose of life! I felt more confident to stay alone instead of looking for a partner for supporting me! Of course, I had difficulties during this times, but with Joost ‘s help it was more easy! I have so gratitude for Joost in my profissional and personal development!

” Joost geeft je inzichten die je leven veranderen. Hij geeft niet enkel healing, maar je ontvangt ook inzichten en vaardigheden, zodat je zelf je leven kan aanpakken en inrichten hoe je dit wenst. Hij is meer dan een wonderdokter, hij is een wonderbegeleider. De ontmoeting met Joost is één van de belangrijke kantelpunten in mijn leven. Hij is heel down to earth, geen hocus pocus, maar effectieve technieken en hulpmiddelen. Hij werkt persoonlijk en is een warm mens. Dank je Joost! 
T. Brijs,  België.
“Na de healing met Joost voel ik me heel ontspannen en ben ik vooral volledig mezelf. Een echte bevrijding en mijn hoofd is opnieuw leeg, alles ziet er veel “kleurrijker” uit.  Mijn negatieve gedachten kan ik in een kwinkslag omdraaien naar positivisme. Wat moeilijk gaat is plots “een fluitje van een cent” om te doen en ik blijf het vooral volhouden ! Ik heb veel meer energie en geniet van de dingen die IKZELF GRAAG WIL. Het “niet durven” wordt gewoon “doen”. Eén woord voor Joost : WONDERBOY”

Een ervaring uitdrukt in beeld:

“Ik heb veel aan het werk met Joost. Ik koppel het gevoel van een veld rond me neerzetten aan het wat Gregg Braden schrijft over bidden. (Het verloren gebed) Voor mij is het werk met Joost: in gebed zijn / ingebed zijn / in gebed gebed /baden in gebed … Sinds de eerste sessie bij hem beoefen ik ’s morgens bij het wakker worden hoe het zou voelen in mijn energieveld om vb. vitaler te zijn. Doordat ik meer voeling heb met mijn energieveld, kan ik mijn intenties daarin ook beter voelen en plaatsen. Touch your matrix is niet het enige dat ik doe aan zelfontwikkeling. Maar het was op vlak van ‘gebed’ wel een eye-opener waar ik al heel lang naar zocht. Ik verstond Gregg Braden maar in mijn energieveld door het werk met Joost. Verder sluit het voor mij ook naadloos aan op mijn haptonomische werk. Dus dat is heel fijn. Het zo respectvol voelend, afstemmend en vanuit innerlijkheid bewegend in elkaars veld in stilte aanwezig zijn, is voor mij heel vervullend en ondersteunend. Ik ben vervuld en ontspannen na een sessie en dat houdt een tijdlang aan. Tot ik voel dat ik weer een volgend stapje in dit werk kan zetten. Flavie, mijn oude, geliefde hondje gaat ook mee en dat is heel fijn voor mij. Vorige keer bood ze echt heel duidelijk haar gewonde poot aan. De eerste keer legde ze zich pal voor de voeten van Joost alsof ze ging slapen. Ontroerend was dat, zulk een overgave legt ze zelden aan de dag bij vreemde mensen. Ik ben al een tijdlang diep moedeloos. Na de sessie van gisteren voelde ik me weer hoopvoller.”

“Mijn mooie ervaring die ik heb beleefd na de eerste sessie bij Joost, zo uniek, zo mooi zo puur achteraf voelde ik mij zo vreugde en energievol voor mij een hele grote openbaring waar ik jarenlang naar op zoek was en ook zeker wil verderzetten. Deze unieke ervaring geef ik heel graag door aan andere een mooie belevenis die je zeker moet meemaken in je leven. Bedankt Joost mijn gedrevenheid is nu nog groter van heel dat schoons dat ik nu al beleefd heb. Marina”

“Ik voelde me vertrouwd tijdens de sessies. Joost wist niet wat er was en toch was de volgende dag de lage rugpijn en armpijn weg. Na de sessies voelde het als een last die van me af was gevallen en dacht: ik kan wél geholpen worden. Ik voel me lichter, zonniger en blijer. Ik kan weer informatie onthouden, mijn energie is goed en het zwemmen gaat super!”

“In deze hectische tijd vond ik het soms moeilijk te focussen op dingen die echt belangrijk voor me zijn. Tijdens de 1e sessie was ik redelijk de weg kwijt, stress, chronische pijn, altijd maar klaar staan voor anderen had z’n sporen nagelaten. Mijn perfectionisme deed daar nog een schepje bovenop. De sessies die ik bij Joost heb gevolgd, hebben mij echt geholpen. Het positieve, vredige en vrolijke gevoel na afloop van elke sessie houd ik nog steeds vast. Oude patronen durf ik steeds meer los te laten, ik kies alleen nog maar voor zaken die goed voelen en die echt bij mij passen. Het volgen van de touch your matrix heeft me rijker gemaakt. Ik heb mezelf nog beter leren kennen. Ik vaar m’n eigen koers en ben m’n eigen kompas. Dit voelt goed. Deze methode heeft de muur die ik om me heen had gebouwd zichtbaar gemaakt, hierna kwam het besef en de keuze dat ik dit niet meer wil. Ik voel me lichter, positiever, energieker en krachtiger. Bedankt Joost dat ik met je heb samen mogen werken!”

” Reeds jaren werk ik in de complementaire gezondheid en eveneens aan mezelf en laat ik me extra ondersteunen. Toch zijn er gebieden – zaken waar je niet altijd bij kan of weet wat er speelt. Door met Joost in contact te komen en zijn manier van werken is er heel wat veranderd op alle gebieden in mijn leven en gezondheid. Geen woorden maar daden, dat is wat ik heb ervaren op een eenvoudige wijze toch opmerkelijke veranderingen creëren. Bedankt Joost voor je schitterend werk, ook in naam van mijn patienten die ik je doorverwees. Ch. G. uit België.”

“Dat we zo veel meer zijn dan het denken alleen hebben de sessies met Joost mij in de overtreffende trap laten ervaren. Maar we zijn hier juist wel om vooral mens te zijn! We zijn energie en dragen veel oude conditioneringen en programmeringen met ons mee. Deze kunnen het leven zwaarder maken. Joost begeleidt je kundig en vertrouwd bij het afscheid nemen van deze materie waardoor je dichter bij je ware zelf mag komen, waardoor je lichter en met meer bewustzijn in het leven komt te staan. Voor mij uit zich dat in meer innerlijke rust en minder stress waardoor ik als mens beter functioneer in mijn dagelijkse doen en laten.”

Wat hebben de sessies me nu gebracht…
– Het opruimen van fysieke en emotionele “oude” spanningen in mijn lijf.
– De alertheid om het leven in z’n varianten positief te blijven benaderen. Het glas is minstens halfvol.
– Grotere zelfacceptatie en meer vertrouwen in het leven.
– Meer energie.
– Ondersteuning bij nieuw gedrag b.v.:- positief zijn
– Geen alcohol meer gebruiken
– Doelgericht focussen

Dat alles in een hele fijne sfeer en toegewijde ondersteuning van jou.
Met een methode die niet gebaseerd is op praten maar op ondergaan/
ervaren en doen.
Dank je wel!”

“Ik heb een aantal behandelingen van Joost gehad. Dit is mij zeer goed bevallen. Hij is rustig en discreet en straalt vertrouwen uit. Door de rustige sfeer kan ik me goed openstellen voor de behandeling en laten gebeuren wat er komt. Door zijn brede achtergrond heeft hij veel kennis en kan hij naast de Touch of Matrix behandeling ook goed coachen. Dit heeft mij geholpen mijn levenshouding aan te passen en me te richten op het positieve. Verlicht door de behandeling en verrijkt met nieuwe inzichten ga ik verder op pad!”

“Op mijn levenspad ben ik ook hobbels tegengekomen en soms nogal grote. Later in mijn leven blijken niet verwerkte emoties die in zo’n situatie waren ontstaan, mij dwars te zitten. Dus zoek ik een weg om van die angsten en verdrieten en al die andere vervelende gevoelens af te komen. Joost van den Berg is daarbij met zijn Touch of Matrix methode een fijne helper voor mij gebleken. Hij is in staat om mij bij mijn verwerkingsproces te begeleiden zodat ik de oude patronen die door al die negatieve gevoelens zijn ontstaan, achter mij kan laten. Ik word daar opgelucht en blij van. Soms komt er na een tijdje weer wat omhoog en dan weet ik gelukkig Joost te vinden die mij in zijn prettige werkruimte ontvangt en mij met zachte hand door mijn eigen labyrint leidt naar de uitgang van mijn eigen oude patronen zodat ik zonder verder kan. Ik word er harmonisch en blij van.”

“Het was een bijzondere ervaring om de Touch Your Matrix te ervaren. Ik voel nu een bijzondere kracht in mijn lichaam. Mijn voeten en handen zijn nu de helft van de dag lekker warm. Dit is een heerlijk gevoel. Ik hoop dat dit steeds vaker gaat gebeuren. Ik ben nu ook minder vermoeid. Na afloop van de behandeling, hoorde ik van een vrouw dat ik helemaal straalde. Ik voel nu ook veel meer vrijheid om te doen wat ik leuk vind.

“Ik ben heel dankbaar dat ik in contact ben gekomen met Touch Your Matrix via Joost. Ik kwam bij Joost omdat er diverse terreinen in mijn leven niet zo stroomden en ik daar graag verandering in wilde brengen. Heb nu twee sessies bij hem gedaan en merk dat ik duidelijk in proces zit. Ik voel dat mijn energie meer begint te stromen. Vroeger, als tiener kon ik sprankelend zijn. Dat begint weer terug te komen. Het is heel fijn om dat weer meer te ervaren. Een paar dagen voor de 1e sessie zat ik al in proces en na de sessie ook behoorlijk. Er gebeurde echt van alles binnenin mij (oude patronen werden duidelijk zichtbaar). Heb contact gemaakt met de emoties die omhoog kwamen, deze ervaren en het allemaal maar door me heen laten gaan. Daarna lukte het makkelijker om nieuwe keuzes te kunnen maken waar ik me prettiger bij voelde. Bij de tweede sessie voelde ik tijdens en na de sessie veel vreugde, ruimte en vrede in mezelf. Ik weet nog niet waar dit hele proces naar toe gaat leiden, maar het voelt heel erg goed. Ik ervaar Joost als een fijn persoon, merk dat ik tijdens de sessies mezelf kon zijn en me makkelijk bij hem durfde te openen. Ik merkte dat ik al snel vertrouwen had in zijn werkwijze en heb zijn ondersteuning dan ook als heel prettig ervaren. Dank je wel Joost voor je fijne ondersteuning.”

“Mijn kennismaking met Touch of Matrix heb ik ervaren als “thuiskomen” in de meest positieve versie van mezelf, vol lichtheid, humor en weldadige rust. De sessies bij Joost waren heel fijn om mee te maken en ik ben er heel dankbaar voor! Wat het me heeft gebracht is bewustwording van mezelf, mijn patronen, gedachten en emoties in het nu. En de mogelijkheid om, als er iets in mijn leven gebeurt wat ik als niet wenselijk ervaar, er bij stil te staan, het een halt toe te roepen en een andere weg in te slaan, die ik wel wil. Dat geeft me heel veel ruimte en vrijheid om steeds meer te worden wie ik werkelijk ben, en mijn eigen realiteit te scheppen. Voor mij is TOM een uniek proces wat mijn fysieke zijn, mijn mens zijn en spiritualiteit omvat, het is een grote rijkdom, een nieuwe wijze van leven. Ik ben blij en dankbaar dat dit in mijn leven is gekomen. “

“Mijn ervaring van de TOM behandeling is dat ik iets heel ouds (waardevols) terug heb gekregen wat ik kwijt was Ik voel me nu sterker en liefdevoller met meer zelfvertrouwen”

“Eigenlijk per toeval en via een vriendin van mij kwam ik voor het eerst in aanraking met Touch of Matrix. Dat was op een belevingsavond hier in Alkmaar. Ik was diep onder de indruk van wat TOM allemaal te weeg kon brengen. Niet lang daarna heb ik 3 afspraken met Joost gemaakt. Hij heeft een heerlijke rustige ruimte waarin hij werkt en Joost zelf voelde heel erg prettig, veilig en goed aan. De sessies zelf waren werkelijk stuk voor stuk een sensatie! Ik had voor TOM al heel veel dingen uitgeprobeerd, maar niets wat echt voldoende voor mij hielp en dit, TOM is het totaalplaatje. Alles klopt! Daar ben ik heel dankbaar voor. Al bij de eerste sessie waren er gelijk een aantal langdurige (fysieke) blokkades verdwenen. En bij elke sessie gingen er als vanzelf zou ik haast zeggen, nog meer blokkades en vaste patronen weg of veranderden in iets positiefs. Maar wat voor mij ook heel bijzonder is, is dat mijn manier van denken heel erg is veranderd. Ik ben emotioneel en mentaal sterker geworden. Ik kan nu dingen die niet van mij zijn langs me heen laten glijden, zonder dat ik een ander te kort doe. En mensen zeggen ook tegen me: “Je bent veranderd (in positieve zin)”. En dan met al die handvatten die ik van Joost mee of opgestuurd kreeg kom ik al een heel eind. Sommige dingen hebben nog tijd nodig. Maar dat is wat het is. Elke dag ben ik wel in de weer met TOM. En dat geeft zoveel rust! Dank je wel Joost voor dit prachtige gereedschap waar ik mijn hele leven mee voort kan! Ik voel nu een soort innerlijke rust, die ik nog nooit eerder heb ervaren. Ik kan het in principe nu allemaal zelf, is dat niet waanzinnig? Alleen het idee al?”

“Ik ben een 34 jarige vrouw en laat me wel vaker in de matrix zetten. Het is iedere keer weer bijzonder hoe fris en fruitig (licht en luchtig) je van geest bent erna. Bij Joost was het prettig. Ik vond het een bijzondere ervaring en ben nu drie weken erna nog helemaal happy en licht!”

“Via een vriendin hoorde ik over touch your matrix en nieuwsgierig geworden maakte ik een afspraak.Ik worstelde al zowat mijn hele leven met mijn gewicht, ben inmiddels 60 dus dat is een lang verhaal.Welk dieet ik ook volgde, het succes was altijd tijdelijk; steevast kwam er een moment dat ik in weerstand schoot tegen het strenge regiem.Tja en dan was alle winst (of liever gezegd alle verlies) snel teniet gedaan. Door de behandeling van Joost, heb ik, zo voelt het althans, op een super diep niveau vrede gesloten met mezelf en mijn lijf.Weg zijn al mijn beperkende overtuigingen over honger en extreem sporten, die ik tot dusver als enige optie zag om een slank lijf te krijgen. Inmiddels gaat het afvallen moeiteloos en als extra bonus heb ik een diepere ontspanning mogen ervaren dan ik ooit heb meegemaakt.Ik heb het gevoel dat ik dankzij touch your matrix eindelijk op ben gehouden met mezelf tegenwerken.De opluchting is gigantisch! Mieke Klaassens”

“Je bent veranderd” was het eerste wat iemand onlangs tegen me zei die me een tijdje niet had gezien. En dat kan kloppen. Er is een heleboel angst weg en ik voel me goed. Ik ben meer ontspannen dan ik ooit ben geweest. En blijer, lichter. Touch of Matrix, het werkt echt!”

“Ik heb 3 sessies Touch of Matrix bij Joost gehad. Heb ze heel bevrijdend ervaren. Omdat ik met veel mensen (business) samenwerk, is het goed om 1x per maand een sessie verder te blijven doen. Dank je Joost!”

“Als je de ruimte van de sessie binnenstapt, krijg je direct een rustig gevoel. De sessies bij mij verliepen erg goed. Het ging als vanzelf. Ik voelde de dagen daarna al enige verbeteringen. Zodoende kan ik de therapie van Joost aan iedereen aanbevelen.”

“Joost zijn benadering is open en rustig. Hij weet daarmee snel een vertrouwde sfeer te creeeren.
Bij aanvang van de sessie heb ik een probleem ingebracht waarmee ik aan het worstelen was. De methodiek is voor mij rationeel lastig te begrijpen. Mijn ervaring is dat het lichaam op onbewust niveau antwoord geeft op bepaalde vragen die gesteld worden.”

“Na de sessie voelde ik me open en bevrijd van mijn blokkade die aan mijn probleem ten grondslag lag. Een dag later had ik een aparte belevenis wat mij de bevestiging gaf dat ik het probleem definitief kon loslaten.”

“Het prettige aan de aanpak van Joost vind ik onder andere dat ‘praten over’ hoegenaamd geen rol speelt. Het proces gaat zijn soevereine gang zonder dat ikzelf daar met m’n eigen denkbeelden en invullingen tussen zit. Ik denk dat dit de zuiverheid van de behandeling ten goede komt.”

“In het begin was ik argwanend en wat skeptisch, het werd me al snel duidelijk dat ik zeer verrast en verbaasd was, wat het mij verder heeft gebracht en geholpen heeft door een diepere en innerlijke groei in mezelf daar ben ik heel erg dankbaar voor. SUPER BEDANKT JOOST”

“De Tom-sessie ervaar ik als op een zachte manier de patronen, blokkades losmaken en elimineren en geeft veel vrijheid van binnen in mijn lichaam. Het gevoel van herboren te worden. Zo krachtig vind ik het.”

“Ik was lange tijd op zoek naar een effectieve methode om ‘oude’ dingen op te ruimen, ik had al van alles geprobeerd maar pas bij TOM had ik het gevoel ‘ja! eindelijk! wauw! Ik heb echt ervaren dat deze methode zo doeltreffend en tegelijk zo ‘pijnloos’is. Dit is echt een openbaring! Krachtig en zacht tegelijk. TOM heeft mij sleutels gegeven die vele poorten van blokkades heeft doen opengaan!”