Methode

De Quantum Personal Methode is een bijzonder doeltreffende methode die eenvoudig is toe te passen in je dagelijkse leven

Ga maar eens met je aandacht naar je hartcentrum, sluit vervolgens je ogen en laat even gebeuren wat er nu gebeurt……………..…………………….

Was dat oké? Dan is dit nog maar het begin.

De Quantum Personal Methode is een complete methodiek met bijzonder goede resultaten. Wil je:

Verandering…

Rust en ontspanning….

Je energiek en fit voelen….

Verbindingen met gebeurtenissen en personen in je leven opschonen….

Dan is de Quantum Personal Methode geschikt voor jou.

Je kunt het vergelijken met het opschonen van je computer. Wanneer je hem nieuw uit de doos haalt draait alles snel en soepel, maar na verloop van tijd word je computer, laptop of smartphone trager of loopt zelfs vast. Wat doe je dan? Je gaat het apparaat opschonen, je haalt oude programma’s en bestanden die je niet meer nodig hebt eraf. Doe je dat zelf? Meestal gebruik je daar een opschoningsprogramma voor, zie de Quantum Personal Methode als dit opschoningsprogramma.

Daarnaast installeer je nieuwe programma’s door deze zelf te schrijven en schrijf je de overtuigingen die daarbij horen. Als we teruggaan naar de metafoor van de computer zijn de overtuigingen de drivers die het mogelijk maakt om het programma te draaien.

De methode is gebaseerd op een jarenlange ervaring met diverse moderne bewustzijnsmethodes. Daarnaast zijn voeding, reiniging, superfoods en beweging belangrijk.