Methode

De Quantum Personal Methode is een bijzonder doeltreffende methode.

Een klacht of probleem is een pulse in je veld die ooit is ontstaan. Wat we doen in een sessie is deze pulsen, verstoringen verwijderen. En we creëren ondersteunende, nieuwe impulsen.

Wil je:
-Verandering…
-Rust en ontspanning….
-Energie…..
-Verbindingen met gebeurtenissen en personen in je leven opschonen….

Dan is de Quantum Personal Methode geschikt voor jou.

Je kunt het vergelijken met het opschonen van je computer. Wanneer je hem nieuw uit de doos haalt draait alles snel en soepel, maar na verloop van tijd word je computer, laptop of smartphone trager of loopt zelfs vast. Wat doe je dan? Je gaat het apparaat opschonen, je haalt oude programma’s en bestanden die je niet meer nodig hebt eraf. Doe je dat zelf? Meestal gebruik je daar een opschoningsprogramma voor, zie de Quantum Personal Methode als dit opschoningsprogramma.

Daarnaast installeer je nieuwe impulsen door deze zelf te schrijven en schrijf je de overtuigingen die daarbij horen. Als we teruggaan naar de metafoor van de computer zijn de overtuigingen de drivers die het mogelijk maakt om het programma te draaien.

De methode is gebaseerd op een jarenlange ervaring met diverse moderne bewustzijnsmethodes. Daarnaast zijn voeding, reiniging, superfoods en beweging belangrijk.